Siirry sisältöön

Palvelut

Kattavat huolto- ja korjauspalvelut joustavasti

Teemme erilaisia työstökoneiden huolto- ja korjaustöitä vuosien kokemuksella. Hoidamme työt nopeasti ja joustavalla aikataululla. Palvelemme koko maassa.

Sovi kanssamme sinulle räätälöity vuosihuoltosopimus! Vuosihuoltosopimuksella työstökoneesi pysyvät hyvässä kunnossa ja ne huolletaan aina ajallaan. Sopimus sisältää kuntokartoituksen sekä ennaltaehkäisevät huollot huoltosuunnitelman mukaisesti.

Epäkeskopuristimen huolto ja korjaus

Meillä on kattava erityisosaaminen epäkeskopuristimien korjaus- ja huoltotöistä. Teemme puristimien kaikki lakisääteiset tarkastukset ja vuosihuollot sekä muut tarvittavat mekaaniset korjaukset vahvalla kokemuksella. Työstämme kaiken merkkisiä epäkeskopuristimia.

Meille voi myös toimittaa asiakkaan koneita korjaukseen ja huoltoon.

Levytyökoneet

Huollamme ja korjaamme monenlaiset levytyökoneet eri merkeiltä. Määräaikaishuollot ja kaikki korjaustyöt eri konetyypeille hoituvat kätevästi kauttamme.

Muut korjaustyöt

Teemme hydrauliikka- ja pneumatiikkakorjaukset sekä sähkö- ja mekaniikkakorjaukset. Meillä on vuosien vahva kokemus erilaisten tuotantolaitteiden korjaamisesta.

Huollot ja asennukset

Työstökoneiden huolto ja asennus hoituu kauttamme joustavalla aikataululla. Teemme huollontarpeenarvioita eri koneille ja toimimme vikoja ennaltaehkäisevän huoltosuunnitelman mukaan.

Palveluihimme kuuluu myös turvatarkastusten suorittaminen, mittalaiteasennukset sekä keskusvoitelujärjestelmien asennukset.

Varaosat

Käytämme korjaus- ja huoltotöissä laadukkaita varaosia, joista osan koneistamme ja valmistamme itse. Varaosien koneistus itse nopeuttaa huomattavasti koneiden korjausta, kun käyttöön saadaan nopeasti koneeseen täydellisesti sopiva osa. Yhteistyökumppanimme valmistavat suuret varaosat.

Toimitamme tiiviisteet, laakerit ja muut erikoisosat erikoismitoilla. Voit myös tilata kauttamme esimerkiksi keskusvoitelujärjestelmät ja työstökoneiden mittalaitteet. Ota yhteyttä ja kysy tietyn varaosan saatavuudesta!

Käytetyt koneet

Myymme ja ostamme käytettyjä tuotantolaitteita. Teemme käytetyille koneille aina kattavan kuntokartoituksen sekä tarvittaessa modernisoinnin ennen koneen myymistä.

Kysy käytettyjen koneiden saatavuudesta!

Toimialueemme kattaa koko Suomen
– ota meihin yhteyttä, kun tarvitset huoltoa, korjausta tai erilaisia varaosia työstökoneellesi.

Ota yhteyttä